Vanhaezebrouck legt druk bij Club: "Ze moeten winnen als ze nog voor hoofdprijs willen gaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 47 reacties
Vanhaezebrouck legt druk bij Club: "Ze moeten winnen als ze nog voor hoofdprijs willen gaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent gaat zondag op bezoek bij Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck kijkt de Slag om Vlaanderen alvast met vertrouwen tegemoet. Dat werd vrijdag, op zijn wekelijkse persbabbel, duidelijk.

Timothy Collard in Gent

“Wij trekken vol vertrouwen naar Club Brugge. We weten dat we er in topwedstrijden altijd staan. Bovendien hebben we tegen Club altijd al goeie wedstrijden gespeeld en zijn we daarvoor al beloond geweest. Soms met een punt, soms met een overwinning.”

Vanhaezebrouck legt de druk ook meteen bij blauw-zwart. “Dit is voor hen een cruciale wedstrijd. Ze moeten deze wedstrijd winnen als ze nog voor de hoofdprijs willen gaan. Wij zullen er alvast klaar voor zijn. Ik heb toch het gevoel dat de spelers er klaar voor zijn. We zullen er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten.”

"Depoitre kan al terug lopen"

De coach van de Buffalo’s kan rekenen op een nagenoeg fitte kern. Belhocine en Depoitre trainen nog individueel, terwijl Puljic ziek was. Oussalah tot slot, hervatte de groepstrainingen.

Dit weekend lijkt Vanhaezebrouck hoe dan ook nog geen beroep te kunnen doen op Depoitre. “Het gaat al beter met hem. Hij kan al terug lopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties