Slag om Vlaanderen dubbel speciaal voor Raman: "Ik beleef dit als speler, maar ook als fan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Slag om Vlaanderen dubbel speciaal voor Raman: "Ik beleef dit als speler, maar ook als fan"
Foto: © Photonews

KAA Gent gaat morgen op bezoek bij Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck kan nog steeds geen beroep doen op Laurent Depoitre, en dus is het uitkijken naar wie nu voor de goals kan zorgen. Benito Raman staat alvast te trappelen om uit te blinken.

Timothy Collard in Gent

Raman komt uit de jeugd van de Buffalo’s en weet dus als geen ander hoe belangrijk de Slag om Vlaanderen is voor de supporters. “Dit blijft heel speciaal voor mij. Ik beleef die matchen nu in de eerste plaats als speler, maar op de tweede plaats ook nog steeds als supporter.”

In tegenstelling tot de voorbije jaren zijn de duels tussen Gent en Club dit seizoen écht wel van tel. “Het zijn belangrijke confrontaties, dat klopt. Het is niet enkel de Slag om Vlaanderen, maar ook de strijd om de titel, hé.”

“Wij zijn de beste uitploeg van play-off 1 en dat willen we vanzelfsprekend ook zo houden. We hopen iets te halen in Brugge, zodat we blijven meedoen voor het kampioenschap. Maar zelfs als we verliezen is het nog niet over.”

"Onze snelheid kan het verschil maken tegen Club Brugge"

Door de afwezigheid van Depoitre is het nu onder meer aan Raman om op te staan. “We zullen zien wie er speelt, want we hebben enorm veel mogelijkheden voorin. We missen nu wel iemand die de bal kan bijhouden. Maar er zijn genoeg jongens met andere kwaliteiten dan Laurent.”

De Buffalo’s zouden het blauw-zwart wel eens knap lastig kunnen maken met hun snelle aanvallers. “Al onze aanvallers kunnen met hun snelheid het verschil maken tegen sommige spelers van Club Brugge. Of dat de sleutel kan zijn in die match? Dat zou wel eens kunnen, ja.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties