Reactie De Camargo belooft, Anderlecht hoopt: "Wij willen zes op zes"

De Camargo belooft, Anderlecht hoopt: "Wij willen zes op zes"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard heeft nog iets om voor te spelen en dat komt Anderlecht ook goed uit. Alle hoop in Brussel is immers gevestigd op de Rouches. "Maar wij gaan altijd voor de winst", zegt Igor De Camargo.

Johan Walckiers in Anderlecht

Standard speelde op een lager pitje dan de afgelopen weken het geval was in het Astridpark. Toch kwamen ze weg met een punt. "Maar we waren niet op niveau", vond De Camargo. "De laatste weken waren we beter dan dit. We hadden de match kunnen dooddoen, maar we maakten niet de juiste keuzes."

Misschien zelfs nog derde

Nog twee matchen heeft Standard, dat nu vierde staat, om die plaats vast te houden, of zelfs nog eentje te stijgen. Al wordt dat laatste moeilijk. "Dat wij scheidsrechter kunnen spelen in het titeldebat? Daar gaat het ons niet om. Ten eerste willen wij elke match winnen en ten tweede willen we Europees spelen. Zowel wij als Gent zullen voluit gaan."

"We gaan proberen die twee matchen te winnen en misschien is zelfs de derde plaats nog haalbaar dan", aldus de aanvaller, die weet dat het niet makkelijk zal worden in de Ghelamco. "Gent is voor mij geen verrassing. Ze spelen heel goed voetbal en staan verdiend aan kop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties