Defour vindt dat paars-wit zich niets te verwijten heeft: "De mentaliteit was er wel"

Caroline Tonnelier
| 12 reacties
Defour vindt dat paars-wit zich niets te verwijten heeft: "De mentaliteit was er wel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht bleef steken op een gelijkspel tegen Standard en daardoor is de titel ver weg. De kloof met AA Gent lijkt immers te groot.

"Ik denk dat vier punten met nog twee wedstrijden een grote kloof is. We moeten hopen dat Standard volgende week punten pakt in Gent en dat wij winnen in Kortrijk."

De middenvelder vond dat er aan inzet geen gebrek was, maar dat het geluk wat ontbrak. "We hebben er vandaag alles aan gedaan. We zijn er veel via de flanken doorgekomen, maar de voorzetten kwamen niet altijd aan of er zat altijd een voet tussen. De mentaliteit was er wel."

"Jammerlijk resultaat"

Op het einde nam paars-wit meer risico's. "Heel laat op het einde hebben we superveel risico's genomen. Soms waren zij natuurlijk gevaarlijk op de counter. Daar moet je natuurlijk ook voor opletten, dat je dan niet verliest. Maar ja, het is natuurlijk een jammerlijk resultaat."

Of Gent een verdiende kampioen is? "Ze hebben altijd goed gevoetbald natuurlijk. Ze hebben vandaag gewonnen op Brugge en wie op het einde van haar eerste staat, verdient het natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties