Reactie Matchwinnaar Raman in de zevende hemel: "Net als Hazard"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Matchwinnaar Raman in de zevende hemel: "Net als Hazard"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een open kans missen en de bal daarna toch nog in de hoek koppen, we zagen het eerder Eden Hazard doen na een penalty, maar nu speelde ook Benito Raman het klaar. Zijn goal zette Gent in pole position voor de titel.

Sander De Graeve in Brugge

"Er zijn veel die dachten: 'wat mist die nu'", aldus Raman achteraf. "Maar Hazard deed het ook, hé. Ik wil me niet vergelijken met hem, maar als je op het doelpunt afgaat, is het exact hetzelfde. Een beetje spanning mag ook", aldus de Gentse spits met een knipoog. 

Een heel jaar Gentse Feesten

Interessant detail, die goal van Hazard bezorgde Chelsea de titel. Wie weet... In Gent geloven ze er rotsvast in. Gedaan met het oeverloos herhalen van ambitie die voor play-off 1 uitgesproken werd, die dekselse derde plaats. "We hebben de derde plaats, ik kan al op congé", lachte Raman.

"Neen, we geloven er echt in. Het is nu al feest in Gent. Als het lukt, zal het een heel jaar Gentse Feesten zijn", aldus de spits. Voor hem persoonlijk is deze wedstrijd één om in te kaderen. "Het zijn deze wedstrijden waarvoor je het doet, hé. Winnen op Standard, Anderlecht én Brugge, niet iedereen kan dat zeggen, hé."

Een sprookje

"Als je ziet hoe ik weken terug teleurgesteld in de tribune zat en nu dit. Het is een sprookje", sluit hij af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties