Reactie Vanhaezebrouck blijft (meestal) in zijn rol: "Op weg naar de titel? Zelfs Club Brugge doet nog mee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Vanhaezebrouck blijft (meestal) in zijn rol: "Op weg naar de titel? Zelfs Club Brugge doet nog mee"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck weigerde de voorbije weken het woord 'titel' in de mond te nemen. De oefenmeester van KAA Gent moet stilaan een beetje uit zijn rol vallen. Al komt hij wel met een heel opvallende uitspraak. "Wij hebben altijd gezegd dat we voor de titel gaan."

Cédric De Volder in Brugge

“Aan de start van het seizoen hebben we gezegd dat we voor play-off 1 gaan”, legt Hein Vanhaezebrouck schoolmeesterlijk uit. “Vervolgens hebben we gezegd dat de top drie ons doel is. Nu gaan we niet zeggen dat we de eerste plaats niet moeten hebben.”

“Maar we moeten nog op het veld van RSC Anderlecht gaan voetballen”, vervolgt de coach van de Buffalo’s. “Ik ga al blij zijn als we Club Brugge achter ons kunnen houden. We tellen momenteel vijf punten voorsprong. Meer dan drie waren er vandaag niet te winnen.”

Er is tijdens PO1 al heel veel veranderd. Wie zegt er dat het niet nog een keertje zal gebeuren?

Want jawel, Vanhaezebrouck vindt dat Club Brugge ook nog meedoet voor de hoofdprijs. “Er is tijdens die play-off 1 al heel veel veranderd. Wie zegt er dat het niet nog een keertje zal gebeuren? Het is belangrijk dat we nu nuchter blijven.”

Bij het laatste fluitsignaal leek de bank van de Buffalo’s de titel al binnen te hebben. “Maar wij springen altijd omhoog als we gewonnen hebben. We zijn de eerste ploeg in meer dan een jaar die erin slaagt om in Brugge te winnen. Dan mag je al eens springen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties