Reactie Vormer na het dieptepunt van zijn carrière: "Gent wordt kampioen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 70 reacties
Vormer na het dieptepunt van zijn carrière: "Gent wordt kampioen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruud Vormer leek goed op weg om de held van Club te worden. Maar liefst twee keer bracht hij zijn team langszij tegen AA Gent. Uiteindelijk mocht het niet zijn. De Nederlander was er kapot van.

Sander De Graeve in Brugge

"Het is klaar", aldus een enorm ontgoochelde Ruud Vormer. "Het is voorbij en dat is vreselijk. Daar heb je je dan heel het jaar de tyfus voor gewerkt. Heel het seizoen staan we aan kop, maar dan is het moneytime en is het gedaan", vatte Vormer het hele gevoel in Brugge samen.

De Beker is mooi, maar het is de titel die telt

De afwezigen wou hij niet helemaal als excuus inroepen. "Natuurlijk missen we jongens als Meunier en Refaelov, maar met deze groep moeten we het vandaag ook kunnen." Club kwam nog maar eens op achterstand in de beginfase en deed dat na de rust nog eens losjes over.

"Het is geen geheim meer. Het is al de achtste keer dat het gebeurt. Telkens terug moeten keren, dat is mentaal zo zwaar." Ook de gewonnen bekerfinale kan geen troost bieden. "De titel is wat telt. Heel het jaar werk je voor die ene prijs. De Beker is mooi, maar het kampioenschap is het belangrijkste."

"Het is echt het dieptepunt van mijn carrière", aldus Vormer die nog een voorspelling geeft voor de titelstrijd. "Gent wordt kampioen. Ze krijgen nog Standard en Anderlecht uit, maar het is echt een goeie ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties