Reactie Gent favoriet voor de titel: "We geloofden er al langer in"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Gent favoriet voor de titel: "We geloofden er al langer in"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Gent is het eindelijk gedaan met praten over die derde plaats. De Buffalo's zetten de titelambities gisteren kracht bij met een prestatie om ú tegen te zeggen op bezoek bij Club Brugge.

Sander De Graeve in Brugge

"We gaan toch nog steeds voor de derde plaats", opende Van Der Bruggen met een grapje nadat Gent niet anders meer kan dan de titelambitie uit te spreken. "Neen, we hebben er al langer in geloofd én het is mogelijk." One team, one dream, het overheerst de sociale media van de spelers.

One team, One dream

Het zou de allereerste keer zijn voor de blauw-witten uit de Arteveldestad. "We hebben dit seizoen al zoveel dingen voor het eerst gedaan. Voor het eerst nog eens een topper, op Anderlecht gaan winnen,..." Rest enkel nog de hoofdvogel. "Nu moet het, we zijn er nog nooit zó dichtbij geweest."

"Het was een grootse prestatie, als je ziet dat Club al dertig wedstrijden niet meer verloren had in eigen huis", weet hij de zege naar waarde te schatten. En of het felbevochten was. Rami Gershon zeeg halverwege de tweede helft zelfs tegen de grond met krampen. "Nog nooit eerder heb ik dat meegemaakt. Zelfs niet bij de jeugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties