Reactie Preud'homme wijst nogmaals naar druk programma: "We gaan in de toekomst keuzes moeten maken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 199 reacties
Preud'homme wijst nogmaals naar druk programma: "We gaan in de toekomst keuzes moeten maken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge zit op de knieën. KAA Gent kwam gisteren met 2-3 winnen in het Jan Breydelstadion en boorde op die manier de blauw-zwarte titelkansen in de grond. Voor Michel Preud'homme is de conclusie duidelijk. "Mijn groep kan niet op drie fronten op hetzelfde niveau strijden."

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme wees de voorbije maanden meermaals naar het drukke programma van Club Brugge. De West-Vlamingen overschreden ondertussen al gemakkelijk de kaap van zestig wedstrijden. En vooral de opeenvolging - Belgische topper, finale Beker van België, Belgische topper, Europa League,... - zat de Luikenaar dwars.

"Club Brugge probeerde dit seizoen op alle fronten mee te strijden voor de overwinning", vertelt een zichtbaar teleurgestelde Preud'homme. "De conclusie? Mijn groep kan niet op drie fronten op hetzelfde niveau strijden. In de toekomst gaan we dus keuzes moeten maken. En dan spreek ik over volgend seizoen."

En meteen roep voor versterking

De Luikenaar vroeg tussen de lijnen door meteen versterkingen om tijdens voetbaljaargang 2015 - 2016 wel de titel te pakken. "We gaan de groep moeten evalueren en sommige leemtes opvangen. Ik ben tevreden over de evolutie van mijn jonge gasten, maar zo'n jongens kunnen de groep niet dragen als het nodig is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties