Belgische, Nederlandse én Duitse interesse: "Maar we wachten op standpunt van Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 32 reacties
Belgische, Nederlandse én Duitse interesse: "Maar we wachten op standpunt van Anderlecht"
Foto: © Photonews

Nathan Kabasele (21) lijkt komend seizoen niet voor RSC Anderlecht uit te komen. De jonge flankspeler vreest dat hij weinig aan spelen zal toekomen bij paars-wit en mikt daarom op een transfer of een uitleenbeurt.

Door Timothy Collard

Kabasele wil aan spelen toekomen, en dat zal niet bij Anderlecht zijn. “Maar een transferverzoek… Goh, dat is een groot woord..."

"Al klopt het wel dat Nathan in de huidige omstandigheden – Anderlecht is nog op zoek naar aanvallende versterking – graag andere oorden zou opzoeken”, zo zegt zaakwaarnemer Patrick De Koster aan Voetbalkrant.com.

Nog niet meteen witte rook

“Ik heb reeds met Herman Van Holsbeeck gesproken over de situatie van Nathan, maar bij Anderlecht willen ze nog zo’n tiental dagen wachten alvorens een finale beslissing te nemen over de toekomst van de speler.”

“Eens Van Holsbeeck terugkomt uit vakantie, zal wel duidelijk worden wat het definitieve standpunt van Anderlecht precies is”, geeft De Koster aan.

Belgische, Nederlandse én Duitse interesse

Maar aan interesse in de vaardige flankspeler is er alvast geen gebrek. “Er is interesse van verschillende eersteklassers, zowel in België als Nederland. En ook vanuit de Duitse tweede klasse is er interesse.”

Kabasele zou ook in de belangstelling van Moeskroen-Péruwelz staan. Maar of de fusieclub, onlangs overgenomen, een optie is, wil De Koster niet gezegd hebben. “Ik ga op dit moment nog geen namen van geïnteresseerde clubs noemen”, besluit de zaakwaarnemer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties