Proto legt opmerkelijke druk bij bestuur: "We zijn niet meer de besten van België"

Proto legt opmerkelijke druk bij bestuur: "We zijn niet meer de besten van België"
Foto: © Photonews

Anderlecht heeft met Ivan Obradovic één versterking tot nu toe gehaald. Niet enkel Besnik Hasi wordt daardoor zenuwachtig, ook kapitein Silvio Proto begint zich grote zorgen te maken. "We kunnen individueel niet het verschil maken."

Proto zag in Tegelen dat zijn ploegmaats nog jonger zijn geworden dan vorig seizoen. "We hebben niet langer de sterkste kern in België. Te weinig jongens kunnen een match met een flits beslissen en vorig seizoen waren we te afhankelijk van Mitrovic. En die gaat nog vertrekken, net als Mbemba", weet Proto.

Twee spitsen, een middenvelder en een verdediger

Proto steekt zijn trainer dan ook een handje toe bij het onder druk zetten van het bestuur. "We wachten op die versterkingen, want we gaan anders achter de feiten aan lopen. Club Brugge had vorig seizoen Vazquez, Refaelov, Izquierdo,... om het verschil te maken."

De doelman weet ook precies wat er moet gehaald worden. "Twee spitsen, een middenvelder en een centrale verdediger. We hebben ook meer ervaring nodig om niet meer dezelfde fouten als vorig jaar te maken (lees: stilstaande fases). We ontbreken leepheid en concentratie", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties