Dom beleeft hoogdagen met Antwerp, en dat als rechtsback: "Het loopt heel vlot"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Dom beleeft hoogdagen met Antwerp, en dat als rechtsback: "Het loopt heel vlot"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC speelt tijdens de komende weken twee keer op verplaatsing én neemt het thuis op tegen Cercle Brugge. Best een zwaar programma dus… Maar bij de oudste club van ons land zijn ze vol vertrouwen.

Door Dirk Pieters

Joren Dom, ook dit seizoen een vaste waarde bij The Great Old, blijft hoe dan ook rustig. “Het gaat momenteel fantastisch, maar er kan veel veranderen in de volgende weken.  Alles staat nog dicht bij elkaar en bij verlies kan je plots vier à vijf plaatsen zakken in het klassement.”

Bovenin blijven meedraaien

“Het zijn belangrijke matchen, maar ik denk niet dat ze beslissend gaan zijn voor de competitie. We moeten vooral zorgen dat we bovenin blijven meedraaien”, vertelt Dom in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Ook zelf is de verdediger van Antwerp aan een uitstekend seizoen bezig “Het loopt inderdaad heel vlot. Het is geweldig om op dit moment deel uit te maken van deze ploeg. Ik krijg veel vertrouwen en in een sterk team spelen komt ook je eigen spel ten goede.“

"De rechtsachter is een leuke positie. Zeker als je je aanvallend mag uitleven"

Joren Dom

Het is voor Dom misschien niet de meest ideale positie, maar de speler geniet van elke minuut op de rechtsachter. “Ik heb de rechtsback altijd al wel een leuke positie gevonden. Zeker als je je aanvallend mag uitleven, zoals nu het geval is.”

“Het is wel anders dan een aanvallende positie. Je moet de hele wedstrijd geconcentreerd blijven. Maar als je nog maar drie tegendoelpunten hebt geslikt, dan mag je wel zeggen dat de organisatie goed staat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties