Reactie Hét lichtpunt van Anderlecht, Mati Suarez: "Ik zag zo'n klein vierkantje plaats"

Hét lichtpunt van Anderlecht, Mati Suarez: "Ik zag zo'n klein vierkantje plaats"
Foto: © photonews

In onze wildste dromen kunnen we een bal niet zo raken zoals Matias Suarez het deed bij zijn goal. Wondermooi! Het enige lichtpunt bij Anderlecht ook, want voor de rest was het huilen met de pet op. Daarom ook dat hij voor zo'n controverse zorgde.

Suarez kon zijn ontgoocheling achteraf niet verbergen. "Ik ben niet tevreden nee, want we hebben niet gewonnen en we hebben slecht gespeeld. Een uitleg? Die kan ik jammer genoeg niet geven. Niemand was echt op het niveau waarop hij moest zijn."

Dat hij niet over zichzelf wou opscheppen, begrijpen we, maar we vonden hem toch al op een behoorlijk niveau. "Mijn goal was positief, net als het feit dat ik voor het eerst drie matchen in acht dagen kon spelen. Dat was héél belangrijk voor mij, want het was lang geleden. En ik voel achteraf niks van pijn meer."

Dat ik drie matchen in acht dagen kon spelen, was héél belangrijk voor mij

Matias Suarez

Maar over zijn goal dan, want die vonden we echt fantastisch. Met zoveel gevoel getrapt... "Dat was de enige manier waarop ik kon scoren. Toen ik keek, zag ik een heel klein vierkantje ruimte en daar mikte ik op. En hij ging heel mooi binnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties