Bob Peeters haalt oude bekende terug

Bob Peeters haalt oude bekende terug
Foto: © SC

Robin Henkens zat sinds begin dit seizoen zonder club, maar sinds dit weekend is hij opnieuw onder dak. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen bij hekkensluiter Westerlo.

Bij Westerlo vindt Henkens zijn ex-coach Bob Peeters terug, onder wiens hoede hij al enkele erg sterke maanden kende bij Waasland-Beveren. Bij de Waaslanders was er deze zomer voor hem geen plaats meer, sindsdien zat hij zonder club.

Henkens trainde in de zomer al even mee onder Van Veldhoven bij Westerlo, maar kreeg toen geen contract. In de maand november onderhield hij zelfs even de conditie door mee te trainen bij Beerschot-Wilrijk, maar coach Spaenhoven gaf toen aan dat zijn ambities hoger moesten liggen. "Hij kan mee bij een eersteklasser of een ambitieuze tweedeklasser, al spreek ik tegen mijn eigen winkel zo."

Vorige week kreeg hij onder Bob Peeters dan een tweede kans om te komen meetrainen bij hekkensluiter Westerlo. Die coach ziet wél heil in de 27-jarige middenvelder. Henkens tekent een contract tot het einde van het seizoen en bevestigde aan onze redactie het nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties