'Mauves Army' laat van zich horen de laatste tijd: al een paar incidenten

Redactie
| 17 reacties
'Mauves Army' laat van zich horen de laatste tijd: al een paar incidenten
Foto: © SC

'Mauves Army', de Ultra's van Anderlecht, laten de laatste tijd regelmatig van zich horen. Een groep van hen neemt het voortouw in het proberen om Besnik Hasi buiten te krijgen.

Het was zondagavond ook een groep van 25 man van 'Mauves Army' die aan de poorten van Anderlecht het ontslag van Besnik Hasi ging eisen. Daarbij kwam het tot een klein handgemeen met een agent van de ordediensten die een klap uitdeelde aan één van de Ultra's. Daarop ontstond er wat getrek en geduw.

Maar 'Mauves Army' laat wel meer van zich spreken. Zo reisden een achttal van hen af naar Genève om er de Youth League-match van de U19 te volgen. En daar was er ook een klein incident omdat er een rookbommetje geworpen werd. Het voorval werd genoteerd door de UEFA, aangezien zij een nultolerantie aanhouden qua vuurwerk en ander pyromateriaal.

Hun laatste wapenfeit is de spandoek die op de match van maandagavond van de beloften werd omhoog gehouden. Sommige van die mannen hebben een stadionverbod, maar kunnen niet geweigerd worden op jeugdmatchen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties