Club-spelers mogen zich vrijdagavond aan een bezoekje verwachten

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Club-spelers mogen zich vrijdagavond aan een bezoekje verwachten
Foto: © Photonews

Club Brugge bereidt zich in het Spaanse Marbella voor op de tien meest cruciale speeldagen van het seizoen: de play-offs. En om de spelers zich optimaal op hun gemak te laten voelen, zorgde voorzitter Bart Verhaeghe voor een primeur. Vrijdagavond komen de spelersvrouwen namelijk op bezoek.

"We kozen voor zo'n buitenlandse stage omdat we denken dat het ­positief is voor de groep", opent Preud'homme in Het Nieuwsblad. "Het is belangrijk om nog even ­samen te zijn, met zo'n belangrijke periode in het vooruitzicht. De voorbereiding van de play-offs vereist een andere insteek, daarom kozen we voor een ander complex dan bij de winterstage", aldus de Club-coach.

Er wordt ook alles aan gedaan om de spelers optimaal voor te bereiden. "In deze zes dagen proberen we de spelers ook zo normaal mogelijk te laten leven en soms wat vrijer te laten. Daarom dat vrijdagavond de vrouwen komen. Dat is de eerste keer dat dat gebeurt. Het idee komt van de voorzitter. Hij is altijd bezig met het psychologische gedeelte en wil vaak goed doen voor de spelers", vervolgt Preud'homme.

"Af en toe moet ik hem afremmen, maar dit was een mooi initiatief, zo vlak voor de play-offs. De boodschap voor de vrouwen is ook: laat je man tijdens de play-offs met rust", grapt de coach. "Ik bedoel enkel maar dat je niet elke dag samen op restaurant moet. Verzorg hem goed, laat hem voldoende rusten", besluit Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties