Reactie Boussoufa zag het verkeerd lopen: "Dat is niet goed op dit niveau"

Boussoufa zag het verkeerd lopen: "Dat is niet goed op dit niveau"
Foto: © photonews

AA Gent is met een halve valse noot aan play-off 1 begonnen. In eigen huis raakte het niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Zulte Waregem. "Dat is niet genoeg", aldus Sven Kums. Mbark Boussoufa legde dan weer uit waaraan het lag vanavond.

De thuisploeg speelde geen al te beste eerste helft. "We waren dominant, al hadden we niet al te veel kansen", aldus Boussoufa daarover. "Maar dat is geen probleem, zolang je niet op achterstand komt."

En dat deed het dus toch: "Dat is niet goed op dit niveau, om op zo'n manier een doelpunt tegen te krijgen. Daarna moesten we gaan achtervolgen en dat hebben we ook gedaan."

Nog een lange weg te gaan in play-offs -

"We wilden het nog volledig goed trekken, maar we konden uiteindelijk niet verder komen dan 1-1. Maar we hebben in de tweede helft wel alles goed opgepikt, hierop moeten we verder bouwen. We hadden nog de kansen om de 2-1 te maken, maar dat kwam er niet meer uit."

"Winnen? Dat doe je altijd graag, dus is dit zuur. Maar we moeten nu nog niet in paniek slaan, er is nog een lange weg te gaan in de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties