Reactie Voor Lukaku was Vertenten zelfs niet streng genoeg: "Als wij dat doen op Jan Breydel is het stadion te klein"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Roeselare
| 59 reacties
Voor Lukaku was Vertenten zelfs niet streng genoeg: "Als wij dat doen op Jan Breydel is het stadion te klein"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge stond vanavond zeventig minuten met z'n tienen op het veld op Schiervelde. Er was een pak te doen over de rode kaart voor Benoît Poulain, maar voor Jordan Lukaku kon het verdict nog een pak harder."Eigenlijk had Club een helft lang met negen spelers moeten voetballen."

Benoît Poulain werd naar de kleedkamers gestuurd nadat hij veel te fel in kwam op Fernando Canesin Matos. De reactie van een woeste Michel Preud'homme was treffend, de meningen overal verdeeld.

"Het interesseert me eerlijk gezegd geen bal wat die van Club Brugge ervan vinden", aldus Jordan Lukaku in geheel eigen stijl. "Ik begrijp dat ze op het moment zelf geen rode kaart willen, maar als ze de beelden herbekijken zal er slechts één conclusie zijn."

Als Club Brugge de beelden zal herbekijken zal er slechts één conclusie zijn

Jordan Lukaku

Meer zelfs: Lukaku vond dat Bart Vertenten niet streng genoeg was. "Felipe Gedoz had ook een rode kaart moeten krijgen. Hij plantte zijn elleboog zomaar in een gezicht, hé. Als wij dat doen op Jan Breydel is het stadion te klein. Dat weet Club goed genoeg."

Maar ook gewoon niet goed genoeg

Maar uiteindelijk moeten de Kustboys enkel naar zichzelf wijzen. "We speelden veel te slordig om aanspraak te maken op meer", is ook Lukaku eerlijk op dat vlak. "Maar we bergen onze ambitie niet op, hé. Plaats vier blijft het doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties