Reactie Club Brugge zit nu al op een wolk: "Zes overwinningen en twee draws, dan kom je al een heel eind"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Roeselare
| 29 reacties
Club Brugge zit nu al op een wolk: "Zes overwinningen en twee draws, dan kom je al een heel eind"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won gisteren op het veld van KV Oostende en is zo nú al de winnaar van het weekend. Al bleven de straffe uitspraken bij blauw-zwart uit. Al heeft Ruud Vormer wel het plannetje uitgedokterd.

Club Brugge telt vanavond sowieso vier punten voorsprong. RSC Anderlecht komt vanmiddag dan wel nog in actie, maar paars-wit kan enkel naast KAA Gent komen te staan. Met andere woorden: blauw-zwart na één speeldag op rozen.

"Vier punten zijn geen straatlengte voorsprong", knipoogt Ruud Vormer. "In de play-offs moet je zes wedstrijden winnen en twee draws halen, dan kan je al een heel eind. In dat opzicht is zo'n driepunter buitenshuis wel héél mooi meegenomen."

Een driepunter buitenshuis is wel héél mooi meegenomen

Ruud Vormer

Jelle Vossen was dan weer niet happig om grootse uitspraken te doen. "We moeten enkel naar onszelf kijken. Volgende week komt KAA Gent op bezoek. Er is zelfs nog niets beslist als we van hen winnen."

Bjorn Engels is alleszins vastberaden dat de Buffalo's opnieuw het onderspit zullen delven. "Laat Gent maar komen", besluit de verdediger. "Club Brugge is er meer dan klaar voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties