Reactie Er hangt Preud'homme een zware schorsing boven het hoofd: "Maar hij was niet agressief"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Roeselare
| 76 reacties
Er hangt Preud'homme een zware schorsing boven het hoofd: "Maar hij was niet agressief"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Philippe Clement was gisteren zeventig minuten lang de hoofdcoach van Club Brugge. Een woedende Michel Preud'homme werd immers naar de tribune gestuurd. En de coach van blauw-zwart riskeert ook meteen een zware schorsing.

We zijn zo goed als zeker dat Michel Preud'homme op het matje zal worden geroepen. Vooral het feit dat de Luikenaar bij momenten neus aan neus stond met Bart Vertenten en diens assistent wordt gezien als een zwaar feit.

"Blijkbaar vlieg je al naar de tribune als je een metertje uit je zone komt", probeert Philippe Clement de coach nog enigszins te verdedigen. "Michel stond dicht bij de scheidsrechters, maar dat is normaal. Het voorval gebeurde vlak voor onze bank."

Blijkbaar vlieg je al naar de tribune als je een metertje uit je zone komt

Philippe Clement

"Michel was kwaad, maar heeft geen agressieve dingen geroepen.", gaat de assistent verder. "Zoals wij allemaal, hé. Dit gebeurt vlak na die onterechte rode kaart voor Abdoulay Diaby in de finale. Benoît Poulain zal wel niet geschorst worden."

Ook de spelers schrokken

Ook de spelers schrokken zich een hoedje bij de rode kaart. "Ik dacht meteen terug aan die fase van een tweetal weken geleden", klinkt het bij Ruud Vormer en Bjorn Engels in koor. Ik dacht meteen: 'het zal toch niet waar zijn, hé.'"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties