Raman geeft zijn fout toe: "Ik weet dat ik er minder voor deed"

Raman geeft zijn fout toe: "Ik weet dat ik er minder voor deed"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman moest even andere lucht gaan opsnuiven na zijn 'Alle boeren zijn homo's'. Bij STVV kon hij zijn hoofd even leegmaken. En nu beseft hij ook dat hij fout bezig was.

In het programma Fanatico op Play Sports gaf Raman toe wat hij verkeerd deed. Dat snookeravondje waarvoor hij ook eens gestraft werd, was het topje van de ijsberg. "Ik zat in een soort cirkel", ­aldus Raman. "Ik ging later slapen, kwam moe op training toe en sliep ’s middags bij. Maar daardoor werd ik ’s avonds dan weer klaarwakker."

"Dan kom je soms te laat of heel moe aan op training. De coach onthoudt dat: als je niet fris bent op training, speel je niet. Toen begreep ik niet waarom ik soms niet speelde. Als ik terugkijk, weet ik waarom. Ik moest uit die cirkel, uit die slechte omgeving. Dat was goed gezien van Gent. Nu gaat het mentaal en fysiek beter", vertelt hij.

"Ik weet waaraan het lag en ben voor mijn uitleenbeurt al begonnen met dat te veranderen. Mijn plan is om terug te keren bij Gent, er met een propere lei te kunnen beginnen en te tonen dat ik niet zomaar een speler ben voor de club, maar een belangrijke speler. Vorig jaar had ik zo veel goede momenten bij AA Gent, nu slechts enkele. Ik weet dat ik er zes maanden minder voor gedaan heb dan vorig jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties