Defour moet Anderlecht kampioen maken: "Het is voetbal, geen tennis hé"

Redactie
| 15 reacties
Defour moet Anderlecht kampioen maken: "Het is voetbal, geen tennis hé"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Steven defour loopt er tegen Zulte Waregem weer bij na zijn schorsing. En nu is de vraag natuurlijk of hij samen met Youri Tielemans op het veld gaat staan of zonder. De middenvelder beseft wel dat er op zijn schouders meer druk ligt dan op die van de anderen.

Maar eerst over Tielemans, van wie beweerd wordt dat hij niet samen met Defour kan spelen. "Er zijn er die zeggen dat ik Youri in de schaduw zet, maar dat is niet waar", zegt Defour bij Sud Presse. "Ik neem mijn verantwoordelijkheid en vraag de bal veel ja. Maar dat is altijd in dienst van de ploeg. Tielemans heeft een moeilijke periode achter de rug, maar ik was daar niet verantwoordelijk voor."

De man van zes miljoen euro zal echter nu in de schijnwerpers komen te staan. "Ik weet wat me wacht als we geen kampioen worden. Iedereen verwacht dat ik Anderlecht naar een 34ste titel leid. Ik zal er alles aan doen, maar ik heb me persoonlijk niets te verwijten. Ik speel een heel goed seizoen, veel beter dan het vorige. Fysiek ben ik beter dan ooit. Maar we spreken over voetbal, niet over tennis. Ik kan die titel niet alleen binnenhalen", geeft hij toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties