Revelatie van Waasland-Beveren: "Mijn ultieme droom is de Premier League"

Pieter De Clerck
| 10 reacties
Revelatie van Waasland-Beveren: "Mijn ultieme droom is de Premier League"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De seizoensrevelatie bij Waasland-Beveren luistert naar de naam Zinho Gano. Dit weekend kan hij zijn elfde goal van het seizoen scoren en dat tegen zijn ex-club Moeskroen-Péruwelz.

Gano is voorzichtig en ambitieus tegelijk. "Waar we als ploeg eindigen zien we wel. Daar kan ik echt geen voorspellingen over doen. Op persoonlijk vlak hoop ik alleszins om nog een paar keer te scoren dit seizoen."

"Ik ben sowieso extra gemotiveerd om tegen mijn ex-club te spelen. Iedereen weet wel wat daar gebeurd is", verwijst Ghano naar zijn situatie vorig jaar toen hij nagenoeg geen speelkansen kreeg. "En toch zal ik niet uitbundig vieren als ik er eentje binnentik. Moeskroen blijft mijn vorige club."

De jonge voetballer maakt met tien doelpunten achter zijn naam een uitstekende indruk dit seizoen. "Er zijn al verschillende clubs komen aankloppen. Maar ik heb hier nog een contract voor twee seizoenen. Ik droom ervan om ooit in de Premier League te spelen en hier zit ik goed om te beginnen timmeren aan de weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties