Reactie Verstraete begreep er niets van: "Waarom liepen we plots achteruit?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Luik
| 0 reacties
Verstraete begreep er niets van: "Waarom liepen we plots achteruit?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk liet dé kans liggen om over Standard naar de leiding in Groep A van play-off 2 te springen. Met meer dan 84 minuten tegen tien man lukte het niet om een goal meer dan de Rouches te maken. Integendeel, KVK kroop in het tweede deel van de eerste helft zelfs achteruit.

"Als je het wedstrijdverloop ziet, kunnen we absoluut niet tevreden zijn met een punt", aldus Verstraete. "De eerste twintig minuten speelden we nog goed, maar ik heb echt geen verklaring voor wat er daarna gebeurde."

Op zo'n moment kan je door een muur, maar daarna schiet het er opnieuw in

"Plots zetten we geen druk meer vooruit en kropen we achteruit. Daardoor slikten we ook die strafschop." Na de koffie was er beterschap. "We konden domineren, maar voetbal draait om doelpunten maken, dat hebben we niet gedaan."

Meer nog, bijna ging Boschilia nog met de zege aan de haal, maar Verstraete haalde de bal nog van de lijn, ook al liep hij enkele seconden daarvoor nog te hinken. "Hij had me goed mee, maar op zo'n moment vergeet je dat en kan je door een muur. Daarna schiet dat er opnieuw in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties