Reactie Essevee zet voet naast paars-wit: "Willen geen slachtoffer zijn, al zagen we niet het echte Anderlecht"

Essevee zet voet naast paars-wit: "Willen geen slachtoffer zijn, al zagen we niet het echte Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor in eigen huis van Anderlecht. Maar slecht speelde het allerminst. Integendeel zelfs: het was de evenknie van paars-wit en bewijst opnieuw dat het in play-off 1 zijn waarde heeft.

"We komen op achterstand, maar hebben toch onze rug weten te rechten in de tweede helft. Ook al waren we heel wat stabiltieit kwijt door het uitvallen van Essikal en Lepoint", aldus Steve De Ridder na de wedstrijd. "En na de gelijkmaker voelden de fans aan dat we er misschien nog konden op en over gaan."

"Maar door een inschattingsfout slikken we in het slot dan toch nog de 1-2. Dat is niet goed, waardoor we met een dubbel gevoel achterblijven na deze wedstrijd. We hebben opnieuw getoond dat we in play-off 1 horen, maar de teleurstelling is op dit moment wel nog overheersend."

Hadden zeker iets kunnen pakken tegen dit Anderlecht -

Ook Mbaye Leye blikt met een gemengd gevoel terug: "We wilden niet het slachtoffer van iedereen worden tijdens deze play-off 1 en dat zijn we ook niet. Er zijn geen ploegen die met 3-0 of 4-0 van ons zomaar zullen winnen, we willen onze huid elke wedstrijd opnieuw duur verkopen."

"We hebben wel het echte Anderlecht niet gezien", aldus nog de spits van Essevee. "We hadden dus zeker iets tegen hun kunnen pakken en we hadden zeker de kansen. Het klopt dat er in de eerste helft - ook door de blessures - weinig ritme in het spel zet, maar in de tweede helft hebben we ons echt getoond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties