"Voor mij is Gent nog steeds de beste ploeg van de competitie, maar het is jammer dat ik er niet één kans kreeg"

Jaap Vreeke
| 11 reacties
"Voor mij is Gent nog steeds de beste ploeg van de competitie, maar het is jammer dat ik er niet één kans kreeg"
Foto: © photonews

In de winterse transferperiode verruilde de Serviër Uros Vitas zijn club AA Gent voor KV Mechelen. Daar krijgt de centrale verdediger speelkansen en daar is hij blij mee.

In 2013 kwam Uros Vitas van het Servische FK Rad over naar AA Gent, hij speelde twee seizoenen voor de Gentenaren voordat hij naar KV Mechelen vertrok. De centrale verdediger is blij dat hij in Mechelen wel speelminuten krijgt. "Ik ben hier heel blij met de kansen die ik krijg en dat ik bij een team zit met ambitie voor PO2", vertelt Vitas.?

"Het gaat goed met onze ploeg, we moeten stap per stap kijken, maar we zijn goed bezig", doelt Vitas op de 6 punten die KV Mechelen al wist te behalen in poule B van PO2.

Gent

"Ik kreeg geen kansen bij Gent, maar wanneer je de competitie wint heb ik niks te zeggen. Ik wist dat", zegt de Serviër over zijn periode bij Gent. "Ik kan niks slechts over de club zeggen, het is een grote club met een mooie geschiedenis en geweldige fans. Het waren niet mijn jaren daar, dat gebeurt in het profvoetbal."

Over een eventuele terugkeer is Vitas kort "Ik wil niet denken over een terugkeer naar Gent of een transfer naar een andere club, mijn hoofd is hier bij KV Mechelen."

Niet één kans

"Dat ik niet eens één kans heb gekregen begrijp ik toch niet. We speelden veel wedstrijden en ik had wel 2 of 3 keer kunnen spelen. Dan had men kunnen oordelen over mijn kwaliteiten. Maar dat maakt niet uit, voor mij is Gent nog steeds het beste team in de competitie, ik heb er veel vrienden en heb veel respect voor de club", besluit een tevreden Vitas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties