We doken in de archieven en... perfecte start van Anderlecht geeft geen enkele garantie

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 24 reacties
We doken in de archieven en... perfecte start van Anderlecht geeft geen enkele garantie

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht startte de play-offs met een perfecte negen op negen. De hoofdstedelingen worden in één adem uitgeroepen tot titelfavoriet, maar zo'n begin geeft eigenlijk amper garanties.

RSC Anderlecht begon play-off 1 met overwinningen tegen KRC Genk, Zulte Waregem en Club Brugge. Een perfecte negen op negen dus... Maar ook Besnik Hasi en kornuiten beseffen goed genoeg dat er nu geen plaats is voor grootspraak.

Pakweg een maand geleden werd paars-wit door vriend en vijand nog afgeschreven voor de titel. "Maar die play-offs zijn toch een raar beestje", sloeg Ruud Vormer de nagel op de kop.

We doken ondertussen een keertje in de archieven. En wat blijkt? Standard slaagde er in voetbaljaargang 2010 - 2011 in om play-off 1 te starten met twaalf op twaalf. De Rouches reden een quasi perfecte nacompetitie, maar KRC Genk ging met de titel lopen.

We staan niet één, maar twee punten achter op Club Brugge

Besnik Hasi

Ook Hasi houdt na de goede start alle druk weg van zijn ploeg. "We staan niet één, maar twee punten achter op Club Brugge." Al zal er in de paars-witte kleedkamer wel andere taal gesproken worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties