Fans en analisten zijn het eens: Het gaat niet goed met Anderlecht

Jaap Vreeke
| 9 reacties
Fans en analisten zijn het eens: Het gaat niet goed met Anderlecht
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat het niet goed gaat met Anderlecht is wel bekend, maar de analisten hebben enkel harde woorden voor de Brusselse ploeg. De titel lijkt - met slappe prestaties zoals die tegen Oostende en Gent - buiten bereik en de fans pikken het niet meer. Het was onrustig tijdens het duel met Oostende, en op de sociale media.

De analist

Peter Vandenbempt zei eerder al tegen Sporza dat hij Anderlecht wel zag verliezen van Oostende, hij bleek gelijk te hebben. "Anderlecht heeft in Roeselare veel meer verloren dan drie punten. Het imago van de fiere club is op alle mogelijke manieren beschadigd."

Dat het niet loopt bij Paars-wit is wel duidelijk aan de discussies tussen de spelers op het veld en tussen de supporters onderling. "Sommige spelers gooien er openlijk met hun pet naar, Nuytinck die in discussie gaat met Hasi, supporters die met elkaar vechten, hun eigen spelers bekogelen en het veld oplopen."

Het boegbeeld

Jan Mulder was niet mild voor zijn oude club, het deed hem "pijn aan de ogen" om de wedstrijd tegen Oostende te zien. De Nederlander was bij Extra Time duidelijk gefrustreerd over Anderlecht. Op de vraag of de spelerskern opgeschoond moet worden was Mulder duidelijk: "Er moet eerst een grote kuis komen mét de spelersgroep!" Lees hier wat Jan Mulder nog te vertellen had.

De reacties

Sommige Twitteraars lieten hun mening ook blijken. Bekenden en minder bekenden hadden al snel hun mening klaar over de wedstrijd, en die was zeker niet mild.

Wat vonden jullie van de prestatie die Paars-wit neergezet heeft tegen Oostende en dit seizoen? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties