Reactie Vanderhaeghe en Hasi zijn het niet eens: "Ik heb vijftien man op het veld zien liggen, maar geen enkele geblesseerd zien binnengaan"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 10 reacties
Vanderhaeghe en Hasi zijn het niet eens: "Ik heb vijftien man op het veld zien liggen, maar geen enkele geblesseerd zien binnengaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste helft van Anderlecht-Oostende was maar een flauwe bedoening. Bij de rust werd er gesmeekt om meer voetbal, vooral van Anderlecht. Anderlecht begon meer te voetballen, maar het spel lag wel constant stil.

KV Oostende haalde al de truken uit de doos. "Pas op, dat is ook een kunst", zei Hasi daarover. "Dat kunnen mijn spelers niet. Oostende speelde het heel slim. Ze rekten tijd waar ze maar konden. Er lagen wel vijftien spelers op het veld, maar ik heb er geen enkele zien binnengaan voor verzorging", kon Hasi er achteraf mee lachen.

Er was echter ook de fout van Didier Ovono, met de twee voeten vooruit op Djuricic. En nog een paar stevige overtredingen. Yves Vanderhaeghe kon er wel mee leven. "Ik ben trots op mijn spelers, ze hebben het goed gedaan. We hadden hier meer kunnen meenemen", vond hij. "En het publiek maakte het allemaal erger dan het was."

Twee rode kaarten

Daar had Hasi wel een andere mening over. "Die fout van Ovono had altijd rood moeten zijn", vond hij. "Ik hoor wel dat Djuricic ook met beide voeten naar voor ging. Maar ook bij de penaltyfout op Acheampong had er een rode kaart moeten getrokken worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties