Zoon en dochter Preud'homme in koor: "Papa heeft nooit gezegd dat hij zal vertrekken, hé"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 38 reacties
Zoon en dochter Preud'homme in koor: "Papa heeft nooit gezegd dat hij zal vertrekken, hé"
Foto: © Photonews

De grootste fans van Michel Preud'homme zijn nog steeds niet de fans van Club Brugge. Zoonlief Guilian en dochter Megan zitten ook wekelijks in de tribune. Ook zij beleefden de titel voor emotie. Een dialoog...

"Dit is geweldig", blaast Guilian Preud'homme. "Ik gun het papa zo hard. Dat kan je je niet voorstellen. Maar eerlijk? Ik had het niet helemaal verwacht. Vorig seizoen wel, maar nu..."

"Ik sluit me er volledig bij aan", klinkt het bij Megan. "Vorig seizoen was Club Brugge het jaar door heel goed, hé. Dit seizoen liep het aanvankelijk misschien iets minder. De ontlading is daardoor natuurlijk nog groter."

Maar eerlijk? Ik had het niet helemaal verwacht. Vorig seizoen wel, maar nu..

Guilian Preud'homme

"De beloning is dan ook heel groot", gaat Guilian verder. "Je moet eens door Brugge lopen nu, hé. Ik ben zo ongelooflijk trots op papa. Een vergelijking met Standard? In Brugge lopen we nog maar drie jaar rond." (knipoogt)

En nu?

De vraag is dan ook natuurlijk. Blijft MPH in Brugge? "Papa heeft nooit gezegd dat hij zal vertrekken", besluiten Guilian en Megan in koor. "Het was vooral de bedoeling om de druk af te houden. Wat nu? We zullen zien, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties