Anderlecht-fans geven duidelijk signaal en duiken massaal op bij... beloftenmatch

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 12 reacties
Anderlecht-fans geven duidelijk signaal en duiken massaal op bij... beloftenmatch

De dag na de ontgoocheling in Brugge kwamen honderden Anderlecht-fans de beloftenploeg van paars-wit aanmoedigen. Een duidelijk signaal van de supporters die "een ploeg die er wel voor gaat" wilden aanmoedigen.

Tussen de 500 en 600 fans gewapend met bengaals vuur en vlaggen kwamen op de Académie van Neerpede opdagen. Eerder op de dag was er via Facebook een oproep gedaan om de beloften aan te moedigen op hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Waasland-Beveren.

En ze kregen waar voor hun geld. Tegen een serieus gehandicapt Waasland-Beveren werd met 9-0 uitgehaald. Van Camp, Petit en Bernier scoorden elk twee keer. Mangala, Amrani en Rodrigues namen de andere drie goals voor hun rekening. En als kers op de taart stond Anthony Vanden Borre aan de aftrap als kapitein.

Allemaal koren op de molen van de fans. "Schandalig" was immers het meest gebruikte woord om de prestatie van de eerste ploeg in Brugge te beschrijven. De supporters wilden met een duidelijk signaal duidelijk maken dat ze wel in de eigen jeugd geloven.

Na de wissel van Vanden Borre werd die druk gesolliciteerd voor selfies en handtekeningen. En na de match gingen alle aanwezige fans op de foto met de spelers van de U21, samen met trainer Nicolas Frutos en zijn twee kinderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties