Reactie Anderlecht buigt het hoofd: "Wat doe je tegen zulke wereldgoals?"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Genk
| 7 reacties
Anderlecht buigt het hoofd: "Wat doe je tegen zulke wereldgoals?"
Foto: © photonews

Anderlecht kreeg een pandoering in de Cristal Arena die het misschien niet verdiend had. Maar tegen de kwaliteit van de Genkse goals was er niet veel te doen. Anderlecht moest zich troosten met het feit dat ze een verdienstelijke match speelden.

"We hebben de eerste helft goed stand gehouden. Spijtig dat we die goal op het einde nog pakken... op stilstaande fase. Weeral!", had Dennis Praet toch kritiek. En ook Youri Tielemans zag dat zijn ploeg er daar niet goed uit zag. "We moeten eerder op die bal zijn", wist de middenvelder.

Anderlecht speelde zelfs beter zonder Okaka. "Genk was enorm efficiënt. Alle ballen op goal waren op spectaculaire wijze. Al bij al vind ik dat we verdienstelijk gespeeld hebben met tien man. Of we beter speelden zonder die lange bal op Okaka? We hadden vandaag een heel aanvallende ploeg. Maar het klopt misschien wel wat je zegt."

"We zijn heel ontgoocheld door het resultaat", voegde Tielemans toe. "Maar wat doe je tegen zulke wereldgoals. Die eerste twee waren misschien nog vermijdbaar, maar die twee laatste, daar kan je niks aan doen. Die laatste was fantastisch!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties