Entourage Vanden Borre zet puntjes op de 'i' na voorval op luchthaven: "Dit is wat hij zei"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 314 reacties
Entourage Vanden Borre zet puntjes op de 'i' na voorval op luchthaven: "Dit is wat hij zei"
Foto: © photonews

Anthony Vanden Borre haalde de media nog een keer en alweer was het niet meteen met positief nieuws. De verguisde Anderlecht-speler die volgend seizoen mogelijk een nieuwe kans krijgt, zou een bediende van Jetairfly fysiek bedreigd hebben en 'Bom!' geroepen hebben.

Maar is daar wel effectief iets van aan? Volgens de entourage van de rechtsachter is het hele verhaal nogal opgeblazen. “Blijkbaar willen sommigen niet dat Anthony terugkeert bij Anderlecht. Het verhaal van een toevallige getuige wordt breed uitgesmeerd. Jammer, want Anthony heeft nooit iemand bedreigd en riep nooit bom”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Geënerveerd zei hij tegen het luchthavenpersoneel alleen: Jullie zouden je beter bezighouden met mannen die bommen leggen, dan mij de doorgang te verbieden. Als het erger was geweest, dan had dit ernstiger gevolgen gehad, hé. Nu volstonden excuses tegenover de agenten en Anthony reisde later met een andere maatschappij.”

Geen proces-verbaal opgesteld

Na het voorval is er inderdaad geen proces-verbaal opgesteld, wat in het voordeel van Vanden Borre pleit. Anderlecht reageerde tot dusver nog niet op het hele gebeuren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties