'Zulte Waregem doet bod op Gent-middenvelder, maar Louwagie werkt niet mee'

Redactie
| 79 reacties
'Zulte Waregem doet bod op Gent-middenvelder, maar Louwagie werkt niet mee'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De koopwoede van Zulte Waregem kent geen einde. De fusieclub kon zich al versterken met onder meer Davy De fauw en Timothy Derijck, maar ook Hannes Van Der Bruggen blijft hoog op het verlanglijstje staan. Al wordt dat een harde noot om te kraken.

Hannes Van Der Bruggen kwam de voorbije seizoenen amper in de plannen van Hein Vanhaezebrouck voor, de middenvelder wil graag naar de Gaverbeek verhuizen én zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af.

Met andere woorden: een ideale situatie om hem binnen te halen. Maar Michel Louwagie verloochent de eigen waarden niet en probeert het onderste uit de kan te halen.

Het Laatste Nieuws weet dat Essevee al een eerste bod heeft gedaan op Van Der Bruggen, maar dat werd in de Ghelamco Arena bij het huisvuil gezet.

700.000 euro? Veel te veel!

De Buffalo's willen zo'n 700.000 euro vangen voor het jeugdproduct, terwijl Zulte Waregem momenteel zelfs niet van plan is om de helft van dat bedrag op te hoesten. Zoals we hierboven al schreven: het wordt een harde noot om te kraken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties