Antwerp laat oog vallen op ex-speler die bij Essevee niet meer aan de bak komt

Redactie
| 8 reacties
Antwerp laat oog vallen op ex-speler die bij Essevee niet meer aan de bak komt
Foto: © Photonews

Ondanks weer een hele rits aan versterkingen zit de transferzomer van Antwerp er blijkbaar nog niet op. The Great Old is nog in de markt voor enkele spelers en is opnieuw van plan om bij Zulte Waregem aan te kloppen.

Antwerp heeft volgens HLN zijn oog laten vallen op Charni Ekangamene. Ekangamene is geen onbekende voor de mannen uit Deurne. Van 2007 tot 2010 was hij reeds aan de slag bij de jeugd van Antwerp, maar vertrok daarop naar Manchester United. Daar maakte hij furore bij de jeugdreeksen van de Mancunians, maar tot de eerste ploeg kwam het niet, ondanks dat hij werd teruggeroepen van een uitleenbeurt aan Carlisle United door een gebrek aan verdedigers.

Op een zijspoor

In 2014 werd hij transfervrij overgenomen door Zulte Waregem en daar speelde hij 22 wedstrijden voor. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan OHL, maar kwam geen enkele keer in actie voor de Vlaams-Brabanders.

Nu zou Antwerp hem terug willen halen, maar er moet nog onderhandeld worden met Essevee. Leuk detail: zijn naam is een samentrekking van Charles en Anni, de ouders van de Antwerpenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties