Transfergeruchten 01/12: Onyekuru gegeerd in Duitsland, Terry naar China?

Redactie
| 1 reacties
Transfergeruchten 01/12: Onyekuru gegeerd in Duitsland, Terry naar China?
Foto: © Photonews

Vanaf 1 januari barst het transfergeweld opnieuw los. In de eerste maand van het volgende jaar krijgen de clubs de tijd om bij te sturen waar nodig en versterking in huis te halen. In Europa worden de verlanglijstjes van onder het stof gehaald en wij zetten de belangrijkste geruchten op een rijtje.

  • John Terry zou in de herfst van zijn carrière wel eens voor het geld kunnen gaan kiezen. De verdediger zijn contract loopt af bij Chelsea en het Chinese Shanghai Shenhua zou interesse tonen.
  • ​Manchester United zal vanavond een scout hebben zitten in de bekerwedstrijd tussen Charleroi en Anderlecht. De Engelse grootmacht zou Youri Tielemans maar al te graag willen binnenhalen.
  • Club Brugge, KV Oostende en STVV hebben hun oog laten vallen op Davino Verhulst. Bij Sporting Lokeren zit de goalie op de bank. Je leest er meer over in dit artikel.
  • Antoine Rajsel staat in de belangstelling van STVV. De Fransman met Sloveense roots speelt momenteel nog bij 1B-club Union, waar hij dit seizoen al acht keer scoorde. Je leest er meer over in dit stuk.
  • Anthony Martial zou op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain staan. Bij Manchester United kent de Fransman dit seizoen een moeilijke start, PSG zou daarvan willen profiteren.
  • We schreven eerder al dat Anderlecht concurrentie krijgt van RB Leipzig in de strijd om Henry Onyekuru (Eupen). Nu komen daar ook nog CSKA Moskou en Hoffenheim bij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties