Reactie Weiler rekent zich nog niet rijk: "Ik ga morgen niet naar de wedstrijd kijken om Club Brugge te zien verliezen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 9 reacties
Weiler rekent zich nog niet rijk: "Ik ga morgen niet naar de wedstrijd kijken om Club Brugge te zien verliezen"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht nam vanavond de volle buit mee op het veld van KV Oostende. Het spel was niet altijd even goed, maar dat deert Rene Weiler niet. De punten tellen in deze fase van het kampioenschap.

"Ik vond dat we héél goed aan de wedstrijd begonnen", aldus Rene Weiler. "Maar de wedstrijd werd bij momenten iets te complex voor ons. Die strafschop? Dat was er helemaal geen. Maar Frank Boeckx heeft hem gestopt, hé."

Vervolgens was het uitgerekend Sofiane Hanni - uitgerekend de aanvoerder (en zijn positie) waar de voorbije dagen en weken veel over te doen was - die RSC Anderlecht met een prachtig doelpunt over de streep trok.

"Die dribbel en dat doelpunt waren fenomenaal", glimlacht de Zwitserse coach. "Hij kwam van zijn flank naar binnen en kon scoren. (grijnst) Dat is toch goed, hé. Ik wil maar zeggen: intern zijn er geen problemen."

Sofiane Hanni kwam van de flank naar binnen en kon scoren

Rene Weiler

En zo kan Anderlecht morgen achterover leunen en naar de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Club Brugge kijken? "Of ik ga kijken? Ik bekijk soms wedstrijden om ploegen te scouten. Maar ik ga niet kijken om Club punten te zien verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties