Reactie Dit hadden de Anderlecht-spelers te zeggen over de arbitrage en de strafschoppen

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 81 reacties
Dit hadden de Anderlecht-spelers te zeggen over de arbitrage en de strafschoppen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexandre Boucaut eiste een hoofdrol op in Anderlecht-Charleroi. De scheidsrechter van dienst weigerde de bal tot twee keer toe op de stip te leggen. Furieuze Anderlecht-spelers? Op het veld misschien wel.

We moeten zeggen dat de mediatraining bij paars-wit zijn vruchten afwerpt. We verwachtten razende spelers na de wedstrijd, zoals ze op het veld tekeer gingen, maar uiteindelijk bleef het bij een braaf "Ik heb de beelden nog niet gezien" of "Dat kan gebeuren". Raar als je Dendoncker en Teodorczyk tekeer zag gaan tegen Boucaut.

Toen ik die slag in de nek van Teo zag, dacht ik toch dat de bal op de stip ging gaan

Acheampong, die de eerste penaltyfout onderging, was gewoon eerlijk. "Ja, het was penalty volgens mij, maar ja, de ref had twee opties en hij koos ervoor om de strafschop niet te geven", aldus de Ghanees. "Voor mij waren het twee strafschoppen. Ik verwachtte toch dat de bal op de stip ging gaan toen ik de slag in Lukasz zijn nek zag", zie Isaac Thelin.

En René Weiler? Die hield het ook bescheiden. "We hadden minstens één, wellicht twee strafschoppen moeten krijgen", aldus de Zwitser. "Maar goed, hoofd naar omhoog en op naar de volgende match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties