Absolute aanwinst op komst voor Club Brugge? "Opvolger voor Simons, klasbak, complete speler" die past in DNA van Club Brugge: "Soms beetje agressief en fel"

Absolute aanwinst op komst voor Club Brugge? "Opvolger voor Simons, klasbak, complete speler" die past in DNA van Club Brugge: "Soms beetje agressief en fel"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na Masovic lijkt ook Ivan Sunjic op weg naar Club Brugge. En die speler van Lokomotiv Zagreb mag heel wat adelbrieven voorleggen op nochtans nog jonge leeftijd. Ideaal voor blauw-zwart? Ideaal. En wel hierom.

Volgens diverse bronnen zou Sunjic zelfs al medische testen hebben afgelegd bij Club Brugge, al is er voorlopig nog geen definitief nieuws daarover te vertellen. Maar dat hij komt? Dat lijkt duidelijk. En dat hij een aanwinst zou zijn? Dat ook.

"Sunjic speelt als verdedigende middenvelder in een 4-3-3-systeem bij Lokomotiva Zagreb. Van de wedstrijden die ik van dit team heb gevolgd, stak Sunjic er steevast bovenuit. In mijn ogen is hij een klasbak die het nog erg ver kan schoppen", is Tom Billen - actief als scouting consultant - vol lof.

DNA

"Het is een complete speler die ontzettend veel maturiteit toont voor een 20-jarige. Hij is steevast aanspeelbaar en heeft een geweldige passing in de benen, zowel op korte als lange afstanden. Voordat hij nog maar zelf in balbezit komt, weet hij al waar hij de bal gaat inspelen. Dat is een uitzonderlijke kwaliteit. In verdedigend opzicht levert hij altijd zijn bijdrage met een goede balrecuperatie en intercepties."

"Hij heeft de kwaliteiten om Simons op te volgen. Na een korte aanpassingsperiode is het een aanwinst voor het Belgische voetbal", gaat Billen enthousiast verder. Toch nog een werkpuntje? "Bij momenten gaat hij er te fel en agressief in, wat hem al 7 gele kaarten kostte in 20 wedstrijden." Al zullen ze dat op Jan Breydel misschien ook nog niet zo erg vinden. No sweat, no glory?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties