Club-supporters niet te spreken over schending privacy, Oostende reageert

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Club-supporters niet te spreken over schending privacy, Oostende reageert

Op tal van Brugse facebookgroepen ontstond vandaag commotie nadat Club-abonnees wandelen gestuurd werden aan de Oostendse loketten. Men vreesde voor een inbreuk op de privacy.

Het valt wel vaker voor dat heel wat Clubsupporters naar KV Oostende afzakken om daar de wedstrijd in de thuisvakken te volgen. Indien Club zondag wint van Anderlecht en de titelstrijd opnieuw open kan liggen, zal dat niet anders.

Heel wat Club-fans ondervonden echter moeilijkheden aan de Oostendse loketten. De vrees heerste dat Club de abonneegegevens doorgespeeld had aan KV Oostende, zoals blijkt uit onderstaande Facebookpost.

Hallo, KVO? "Wij hebben niets doorgekregen van Club Brugge", verzekert men ons aan de kust. "We hebben onze eigen methodes om te controleren of het om Club-supporters gaat of niet. Bovendien mag zulke uitwisseling van gegevens niet."

"Verder valt het ook op in onze eigen ticketing. Als iemand alleen maar een ticket kocht voor KVO-Club in het verleden, is het duidelijk dat het om Clubsupporters gaan." De redenen zijn duidelijk. "We willen ervoor zorgen dat we een kolkende Versluys Arena vol KVO-fans krijgen om ons naar Europees voetbal te schreeuwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties