Reactie Gegeerd wild door Standard én Club Brugge? Vanlerberghe laat zich uit over toekomst

Gegeerd wild door Standard én Club Brugge? Vanlerberghe laat zich uit over toekomst
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tegen Union draaide hij als nooit tevoren en strooide hij passen zoals de jonge Hans Vanaken deed bij Lommel en Lokeren. Rest de vraag: komt er deze zomer een toptransfer voor Jordi Vanlerberghe? Hij wil de fans alvast voorbereiden.

Vanlerberghe werd de voorbije maanden al aan Standard en Club Brugge gelinkt, maar Mechelen hield tot op heden het been stijf. Enkel voor de juiste prijs mag de polyvalente middenvelder van Malinwa verkassen. Tot op heden is daar nog geen sprake van, al is het geen geheim dat Club Brugge hem graag wil.

Als Denswil en/of Engels vertrekken, komen er bovendien veel extra fondsen in het laatje op Jan Breydel en dan moet Vanlerberghe de opvolger van Simons worden bij blauw-zwart. Daarom dat Brugge al enkele centrale verdedigers aankocht, want ze zien Vanlerberghe ook niet meteen op die plaats - al stond hij daar het voorbije seizoen wel meermaals.

En kan Mechelen wel zonder Vanlerberghe? Het jeugdproduct loopt al meer dan een decennium rond Achter de Kazerne, maar is niet onmisbaar. "Neen, ik heb een dipje gehad tijdens de play-offs. En toen ik in december geblesseerd was, hebben ze het toch ook prima gedaan zonder mij?"

Toch wil hij nog niet meteen zeggen dat hij ook effectief zal verkassen. "Er is al veel over geschreven, maar momenteel denk ik nog steeds enkel aan Mechelen en wil ik vrijdag nog een laatste keer winnen. Na het seizoen zien we wel wat er al dan niet zal gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties