Er zijn wel degelijk contacten tussen Club Brugge en deze succestrainer

Timothy Collard Johan Walckiers
Timothy Collard en Johan Walckiers
| 7 reacties
Er zijn wel degelijk contacten tussen Club Brugge en deze succestrainer
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme zit vanaf volgend seizoen niet meer op de bank bij Club Brugge. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert werken dezer dagen in alle stilte aan de opvolging van de Luikenaar. Vele namen passeerden reeds de revue, ook die van Marko Nikolic.

De 37-jarige Nikolic stond dit seizoen aan het roer bij Partizan Belgrado, dat hij zowel naar de Servische landstitel als naar de beker leidde. De jonge oefenmeester werd niet voor niets verkozen tot Trainer van het Jaar. En nu volgt de link met Club Brugge…

Vorige zomer al in beeld

In eerste instantie leek het om een oud gerucht te gaan dat door de Servische media nieuw leven werd ingeblazen. Nikolic was immers vorige zomer, toen Michel Preud’homme al aan stoppen dacht, in beeld om de nieuwe trainer van Club Brugge te worden.

Blauw-zwart polste Nikolic toen, maar aangezien Preud’homme besliste om er nog een jaar bij te doen kwam het uiteraard niet tot een overeenkomst tussen Club Brugge en de Serviër. Nu, een jaar later, is er opnieuw contact geweest tussen beide partijen.

Aanbieding van Videoton op zak

Wij vernamen uit betrouwbare bron dat Nikolic is aangeboden bij blauw-zwart. De coach die Partizan in Servië naar de landstitel en de beker leidde, lijkt klaar om de volgende stap in zijn carrière te zetten en ziet een avontuur bij Club Brugge best wel ziten.

Nikolic is evenwel niet van plan om lang te wachten. Hij heeft een aanbieding van Videoton op zak en als Club Brugge niet kort op de bal speelt, kiest Nikolic eerstdaags voor een Hongaarse uitdaging.

Het is maar de vraag of Club effectief voor Nikolic zal gaan. De vicekampioen lijkt eerder op zoek naar een ervaren oefenmeester, die al iets meer jaren dienst op de teller heeft staan. De voorbije dagen en weken liepen er overigens tal van kandidaturen binnen op Jan Breydel. To be continued…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties