Hoe zit het met het dossier van de coach van Club Brugge? Verhaeghe geeft inzicht: "Een buitenlander? Zou een Belg niet te snel uitsluiten"

Redactie
| 71 reacties
Hoe zit het met het dossier van de coach van Club Brugge? Verhaeghe geeft inzicht: "Een buitenlander? Zou een Belg niet te snel uitsluiten"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Woensdag werden de truitjes van Club Brugge voorgesteld, in een ontwerp van de fans. Wie ze bij blauw-zwart nog niet konden voorstellen? Een nieuwe oefenmeester voor het nieuwe seizoen. "Maar ook dat komt goed", verzekerde Bart Verhaeghe. En het zou wel eens een Belg kunnen zijn ...

"We zijn hard aan het werken en we doen dat grondig", klinkt het bij VTM Nieuws bij monde van Bart Verhaeghe. "We willen iemand hebben die past bij Club Brugge en de spelersgroep en die ons naar goede resultaten kan leiden."

Zou een Belg niet te rap uitsluiten

"We leggen ons daarbij geen deadline op. We moeten vooral iemand goed hebben. We zoeken inderdaad vanuit een zeer grote selectie en we doen het werk heel breed, we waren daar al een tijdje mee bezig en denken out of the box, zonder enige vooringenomenheid tegen niets of niemand."

Dury, Mazzu en Clement worden het zeker niet, Nikolic en De Boer zijn nog mogelijke namen. Binnen de pers leeft het idee dat er vooral naar een buitenlandse coach wordt gezocht. "Ik zou een Belg niet te rap uitsluiten. Laten we maar zien wat het wordt. We zullen jullie ten gepaste tijden informeren", kon er een lachje af bij de sterke man van Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties