Het getreuzel van Club: "Dit is niet ideaal, gaat Mannaert aan de zijlijn staan?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 42 reacties
Het getreuzel van Club: "Dit is niet ideaal, gaat Mannaert aan de zijlijn staan?"
Foto: © Photonews

Bij Club Brugge speurt men nog steeds naar een nieuwe hoofdcoach. Volgens voorzitter Bart Verhaeghe is het geen must dat die er voor de eerste training is. We leggen de situatie voor aan analist Eddy Snelders.

Hij toont begrip voor de beweegredenen van Club. "Als je niet de juiste keuze kunt maken, wacht je beter af. Hij zegt dit om geen onrust te zaaien. Het is geen goed idee om holderdebolder een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen", aldus Snelders.

Toch is het geen goeie zaak voor Club Brugge, dat al vroeg aan de bak moet in de voorrondes van de Champions League. "Opportuun is het niet, dat is niet duidelijk." Ook assistent Clement is immers reeds weg naar Waasland-Beveren.

De fysieke coach zal er wel staan, maar ik weet niet hoe ze het gaan oplossen

-Eddy Snelders

"Ik weet niet hoe ze dat intern gaan oplossen, de eerste weken zal de fysieke coach er wel staan en Mannaert aan de zijlijn, maar lang kan je toch niet wachten." Voor een topclub is dit ook geen goeie reclame.

Preud'homme is immers al een tijd weg. "Het blijkt niet makkelijk om de juiste man te vinden. Club zal al een paar kandidaten afgetoetst hebben. Het is goed dat ze niet over één nacht ijs gaan, maar het geeft een beeld van besluiteloosheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties