Verhaeghe verrast: "Nieuwe coach Club voor eerste training is geen must"

Redactie
| 15 reacties
Verhaeghe verrast: "Nieuwe coach Club voor eerste training is geen must"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is nog steeds op zoek naar een hoofdtrainer voor volgend seizoen. Er werden al een pak namen genoemd, maar voorzitter Verhaeghe lijkt niets te willen overhaasten.

Nochtans komen de eerste trainingen van de meeste eersteklassers er stilaan aan. Maar volgens Verhaeghe is dat geen prioriteit. “Neen. Het zou natuurlijk beter zijn, maar Club Brugge zal niet minder klaar zijn voor het nieuwe seizoen als er dan nog geen nieuwe trainer is", aldus Verhaeghe in Het Nieuwsblad.

Overhaast werken zou niet gepast zijn

-Bart Verhaeghe

“We doen heel grondig ons werk. We vinden ook dat dat moet. We bekijken welke coach de groep nodig heeft en wat onze ambities zijn. We hebben altijd gezegd dat we heel breed gaan en geen enkele sollicitatie op voorhand zullen weigeren. We willen niet vooringenomen zijn", legt hij uit.

"We leggen onszelf geen tijdsdruk op. Het is belangrijker om een goede coach te vinden met wie je een lange samenwerking aangaat. Voor je dat doet, moet je elkaar goed kennen en begrijpen en moet je elkaar goed aanvoelen. Je moet op veel vlakken gelijklopende doelstellingen hebben. Overhaast werken zou niet gepast zijn." Toch zouden we niet al te lang wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties