Club Brugge aast op jonge speler, maar diens club reageert fel: "We werken niet mee aan een transfer en stappen naar de FIFA"

Redactie
| 39 reacties
Club Brugge aast op jonge speler, maar diens club reageert fel: "We werken niet mee aan een transfer en stappen naar de FIFA"
Foto: © Photonews

Club Brugge stelde vrijdag met Ivan Leko (39) een nieuwe trainer voor, maar nu speurt de vicekampioen nog naar versterking voor volgend seizoen. Een speler die in beeld is bij blauw-zwart, is de piepjonge Riley McGree (18).

Volgens de laatste berichten zou McGree eerstdaags medische testen afleggen bij Club Brugge. Een transfer lijkt dan ook in de maak, maar bij Adelaide United vallen ze compleet uit de lucht…

Contractbreuk

“Het is contractbreuk”, stelt voorzitter Greg Griffin in een gesprek met Adelaide Now. “We gaan hiermee naar de FIFA. We hebben op geen enkele manier toegestemd met het feit dat Riley medische testen zou afleggen bij een andere club.”

“We zijn ook niet van plan om de transferpapieren in orde te brengen. Ik heb een probleem met Club Brugge. We hebben al tot twee keer toe een bod van Club afgewezen. Ik heb de club laten weten dat we niet meewerken aan een deal. Daarom is de club wellicht achter onze rug om gegaan.”

Transferverbod?

Als Adelaide effectief naar de FIFA stapt, dan kan de wereldvoetbalbond Club Brugge in het ergste geval zelfs een transferverbod opleggen. Al valt het af te wachten of het zo'n vaart zal lopen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties