Ivan Leko heeft op zijn eerste dag als Club Brugge-coach al een flinke waarschuwing voor zijn spelers

Redactie
| 15 reacties
Ivan Leko heeft op zijn eerste dag als Club Brugge-coach al een flinke waarschuwing voor zijn spelers
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ivan Leko werd vrijdagochtend aan de pers voorgesteld als coach van Club Brugge. De Kroaat liet een ambitieuze indruk achter en had ook al een boodschap voor zijn kern.

De Brugse kern is al enkele jaren min of meer dezelfde en kende successen. Onder Leko volgt een nieuwe start, en begint iedereen weer van nul. "Niemand zal kunnen buigen op het verleden. Ik zal mijn keuzes maken op basis van wat gebracht wordt op het veld", liet hij op het officiële Twitter-kanaal van blauw-zwart verstaan.

"Er moet kwaliteit, talent en concurrentie zijn. Onze kern is sterk, we gaan zorgen dat de nodige spelers aanwezig zijn. Enkel met grinta en een winnaarsmentaliteit zullen we kunnen strijden voor de titel."

Europees voetbal noodzakelijk

Met de derde voorronde van de Champions League wacht voor blauw-zwart al snel een belangrijke afspraak. "Voor een ploeg als Club Brugge is Europees voetbal normaal en noodzakelijk. We zitten in het begin van een cyclus, in een opbouwfase, maar als de winnaarsmentaliteit er is, geloof ik dat de resultaten snel zullen volgen", besluit Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties