Antwerp opent tegen Anderlecht, AA Gent én KRC Genk, dit heeft de oudste club van het land over de forse start te zeggen

Redactie
| 7 reacties
Antwerp opent tegen Anderlecht, AA Gent én KRC Genk, dit heeft de oudste club van het land over de forse start te zeggen
Foto: © photonews

Royal Antwerp FC kan zich maar beter prepareren tegen 28 juli. De Great Old opent dan zijn seizoen tegen Anderlecht, met vervolgens duels tegen AA Gent en KRC Genk.

Toch is men bij de oudste club van het land tevreden over de kalendersamenstelling. "Je weet vooraf dat je tegen stevige tegenstanders zult spelen. Maar de eerste wedstrijden tegen Anderlecht en AA Gent zijn meteen een stevige uitdaging", vertelt bestuurder Yorick Torreele op Sporza. "We blijven bescheiden, maar een sporter wil natuurlijk winnen."

Toch was de aanloop naar de eerste training van maandag niet ideaal. Wim De Decker die de club voor het eerst in dertien jaar weer nar het hoogste niveau bracht, moest gaan. Een nieuwe trainer blijft voorlopig achterwege.

Coherent verhaal

"Er was nervositeit, want na dertien jaar afwezigheid op het hoogste niveau wil iedereen meteen alle informatie weten. Maar als club zullen we een coherent verhaal neerzetten", aldus Torreele nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties