Depoitre laat zich uit over de keuze van Sels en Kums voor Anderlecht: "Zoiets weiger je niet snel"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Depoitre laat zich uit over de keuze van Sels en Kums voor Anderlecht: "Zoiets weiger je niet snel"
Foto: © Photonews

De Gentse kampioenen Matz Sels en Sven Kums vonden elkaar terug bij RSC Anderlecht. Laurent Depoitre keerde niet terug naar België en zocht zijn voetbalgeluk op bij Huddersfield Town, promovendus in de Premier League.

Even werd Depoitre aan een verhuis aan Anderlecht gelinkt, maar de centrumspits maakte zijn Engelse voetbaldroom waar. Toch heeft hij een mening over de keuze die Sels en Kums maakten.

"Hun buitenlands avontuur gaf hen geen voldoening - het voldeed niet aan hun verwachtingen", ziet hij gelijkenissen in Het Laatste Nieuws. "Matz voelde wellicht dat hij bij Newcastle opnieuw niet zou spelen. Als je dan, op uitleenbasis, een jaar bij Anderlecht kan keepen..."

Champions League

"Bij Sven is het anders. Anderlecht is zijn ex-club en telde veel geld voor hem neer. Komt daarbij dat hij er in de Champions League kan spelen - zoiets weiger je niet snel. (trots) We hebben allemaal heel mooie herinneringen aan die campagne met AA Gent." De Buffalo's overwinterden in het seizoen 2015-2016 in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties