Zware kanttekening bij selectie Nainggolan: "Niet euforisch worden, ik denk niet dat hij erbij zal zijn"

Zware kanttekening bij selectie Nainggolan: "Niet euforisch worden, ik denk niet dat hij erbij zal zijn"

Radja Nainggolan is weer Rode Duivel. Voor de matchen tegen Mexico en Japan tenminste. Want ook wij hebben al kanttekeningen gezet bij de selectie van de middenvelder. Peter Vandenbempt heeft er ook zo zijn vragen bij en betwijfelt dat Roberto Martinez hem meeneemt naar Rusland.

Vandenbempt denkt dat de druk van de buitenwereld Martinez ertoe genoopt heeft om hem nog eens op te roepen. "Het viel me vanmiddag op dat de bondscoach bepaald onderkoeld sprak over bijvoorbeeld de Champions League-prestatie van Nainggolan met Roma op Chelsea."

"Ik vind dat Nainggolan daar uitstekend gevoetbald heeft. Maar terwijl Martinez het bij Hazard, Lukaku, Vincent Kompany en Kevin De Bruyne altijd over "fantastisch, ongelofelijk, super en wereldklasse" heeft, zegt hij over Nainggolan dat hij daar "zijn goeie vorm bewezen heeft"."

Waarschuwing

De Sporza-analist ziet het dan ook niet goedkomen voor Radja en denkt niet dat hij erbij zal zijn in Rusland. "Ik wil bij dezen de fans van Nainggolan waarschuwen dat ze niet meteen al te euforisch mogen worden en denken: de bondscoach heeft het toegegeven, hij heeft Nainggolan teruggehaald en nu zal hij er zeker bij zijn op het WK in Rusland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties